LOG IN

Perioda de desfășurare

Câștigă titlul de beauty vlogger-ul anului!

NYX Professional Makeup are nevoie de ajutorul tău pentru a găsi Beauty Vlogger-ul anului 2017. Toți cei care iubesc arta machiajului sunt invitați să se înscrie. Competiția începe pe 10 martie și se încheie pe 21 august. Finalistul va zbura la Los Angeles pentru a asista la cea de-a 6-a ediție U.S. FACE Awards, va primi produse NYX Professional Makeup pentru un an de zile și 1500 de euro.
#FACEAWARDSROMANIA

 • 10 Martie - 5 Aprilie
  Mai mult Înscrieri deschise

  Atentie, Beauty vloggeri! Am deschis înscrierile pentru toți cei pasionați de arta machiajului. Tot ce trebuie să faci este să ne prezinți cel mai bun tutorial video de make-up realizat de tine. Urmărește regulile oficiale pentru mai multe detalii.

 • 7 Aprilie
  Mai mult Desemnare Top 20

  20 de finaliști talentați vor fi aleși pentru a promova la următoarea provocare. Cei 20 vor primi un kit cu multe produse pe care sa le folosească pentru următorul challenge.

 • 10 Aprilie
  Mai mult Prima provocare

  Prima provocare va fi dezvăluită. Fiecare din cei 20 finaliști va crea un look original şi un tutorial video în care vor arăta modul de realizare.

 • 30 Aprilie
  Mai mult Desfășurarea primei provocări

  Votul public şi votul juriului pentru cel mai bun video vor fi anunțate pe rețelele de socializare.

 • 8 Mai
  Mai mult ETAPA 2 Top 10

  10 finaliști vor primi a doua provocare. Fiecare din cei 10 finaliști va crea un look original și un tutorial video în care vor arăta modul de realizare. Cei 10 vor primi un kit format din 40 de produse NYX Professional Makeup pe care să le folosească pentru următorul challenge.

 • 28 Mai
  Mai mult Desfășurarea provocării nr.2

  Vom asista la votul public şi votul juriului pentru cel mai bun video, pe retelele de socializare.

 • 5 Iunie
  Mai mult ETAPA 3 Top 5

  Vom anunța top 5 finaliști și vom dezvălui provocarea numărul 3. Fiecare din cei 5 finaliști va crea un look original și un tutorial video în care vor arăta modul de realizare. Cei 5 vor primi un kit kit cu multe produse pe care să le folosească pentru următorul challenge.

 • 26 Iunie
  Mai mult Desfășurarea provocării nr.3

  Urmărim votul public și votul juriului pentru a desemna cel mai bun video creat pentru cea de-a treia provocare.

 • 30 Iunie
  Mai mult Anunțarea câștigătorului FACE Awards România 2017

  Beauty vlogger-ului anului va primi 1500 de euro, produse NYX Professional Makeup timp de un an și o excursie la Los Angeles pentru a asista la Finala celei de-a 6 -a ediție FACE Awards.

 • 19 August - 21 Mai
  Mai mult Finalistul va asista la desfășurarea celei de-a 6-a ediție a FACE Awards în Los Angeles

  Finalistul va primi o excursie plătită în Los Angeles, 1500 EUR bani de buzunar, și produse NYX Professional Makeup pentru un an de zile.