Perioda de desfășurare

Câștigă titlul de 2018 ARTIST OF THE YEAR!

NYX Professional Makeup are nevoie de ajutorul tău pentru a găsi 2018 ARTIST OF THE YEAR. Toți cei care iubesc arta machiajului sunt invitați să se înscrie. Competiția începe pe 28 februarie și se încheie pe 23 iunie. Finalistul va zbura la Los Angeles pentru a asista la cea de-a 7-a ediție U.S. FACE Awards, va primi produse NYX Professional Makeup pentru un an de zile și 1500 de euro.
#FACEAWARDSROMANIA

 • 2 Martie - 2 Aprilie
  Mai mult Înscrieri deschise

  Makeup junkies, am deschis înscrierile pentru cea de-a 3-a ediție NYX Cosmetics Face Awards România!

  Face Awards este deschis pentru toți pasionații de arta machiajului. NU este nevoie să fii makeup artist pentru a te înscrie, doar să iubești machiajul și să ai 18 ani împliniți.

  Tot ce trebuie să faci pentru a te înscrie este să ne prezinți cel mai bun tutorial video de make-up realizat de tine. Atenție, acesta nu trebuie să depășească limita de 15 minute. Urmărește regulile oficiale pentru mai multe detalii.

 • 2 Aprilie
  Mai mult Încheiere etapei de inscriere

  20 de finaliști talentați vor fi aleși pentru a trece în următoarea etapă. Aceștia sunt jurizați de catre o echipa de juriu extern (echipa NYX Cosmetics Romania NU face parte din juriu), pe următoarele criterii: Creativitatea look-ului (40%), Tehnică în Machiaj (30%), Prezentarea Machiajului (20%) și Calitatea Video (10%). Urmărește regulile oficiale pentru mai multe detalii.

  Cei 20 de finaliști vor primi un kit cu multe produse NYX Professional Makeup și alte produse surpriză de la parteneri, pe care sa le folosească pentru următorul challenge. La primirea produselor, aceștia trebuie să realizeze un video de unboxing în care să prezinte toate produsele primite, conform regulamentului official al competiției.

 • 9 Aprilie
  Mai mult ETAPA 1 - Top 20 si lansarea primei provocari

  Lista celor 20 de finaliști și prima provocare vor fi dezvăluite public pe rețelele de Social Media NYX Professional Makeup România. Finaliștii vor fi contactați telefonic pentru a confirma adresele de livrare și pe email pentru a primi mai multe informații legat de următoarea etapă.

 • 9 Aprilie - 29 Aprilie
  Mai mult Desfășurarea primei provocări

  Fiecare din cei 20 finaliști va crea un look original în conformitate cu tema propusă şi un tutorial video în care vor arăta modul de realizare al acestuia. Creațiile acestora vor fi jurizate de către echipa din juriu pe următoarele criterii: Creativitatea look-ului (40%), Tehnică în Machiaj (30%), Prezentarea Machiajului (20%) și Calitatea Video (10%). TOP 10 finaliști care trec în următoarea etapă se vor califica în conformitate cu criteriile de departajare, în ordinea notelor primite.

 • 30 Aprilie
  Mai mult ETAPA 2 - Top 10 si lansarea provocării nr.2

  Lista celor 10 finaliști și a doua provocare vor fi dezvăluite public pe rețelele de Social Media NYX Professional Makeup România. Finaliștii vor fi contactați telefonic pentru a confirma adresele de livrare și pe email pentru a primi mai multe informații legat de următoarea etapă.

 • 7 Mai - 29 Mai
  Mai mult Desfășurarea provocării nr.2

  Fiecare din cei 10 finaliști va crea un look original în conformitate cu tema propusă şi un tutorial video în care vor arăta modul de realizare al acestuia. Creațiile acestora vor fi jurizate de către echipa din juriu pe următoarele criterii: Creativitatea look-ului (40%), Tehnică în Machiaj (30%), Prezentarea Machiajului (20%) și Calitatea Video (10%). TOP 10 finaliști care trec în următoarea etapă se vor califica în conformitate cu criteriile de departajare, în ordinea notelor primite.

  Cei 10 de finaliști vor primi un kit cu multe produse NYX Professional Makeup și alte produse surpriză de la parteneri, pe care sa le folosească pentru următorul challenge. La primirea produselor, aceștia trebuie să realizeze un video de unboxing în care să prezinte toate produsele primite, conform regulamentului official al competiției.

 • 4 Iunie
  Mai mult ETAPA 3 - Top 5 si lansarea provocării nr.3

  Lista celor 5 finaliști și a doua provocare vor fi dezvăluite public pe rețelele de Social Media NYX Professional Makeup România. Finaliștii vor fi contactați telefonic pentru a confirma adresele de livrare și pe email pentru a primi mai multe informații legat de următoarea etapă.

 • 4 Iunie - 23 Iunie
  Mai mult Desfășurarea provocării nr.3

  Fiecare din cei 5 finaliști va crea un look original în conformitate cu tema propusă şi un tutorial video în care vor arăta modul de realizare al acestuia. Creațiile acestora vor fi jurizate de către echipa din juriu pe următoarele criterii: Creativitatea look-ului (40%), Tehnică în Machiaj (30%), Prezentarea Machiajului (20%) și Calitatea Video (10%). TOP 10 finaliști care trec în următoarea etapă se vor califica în conformitate cu criteriile de departajare, în ordinea notelor primite.

  Cei 5 de finaliști vor primi un kit cu multe produse NYX Professional Makeup și alte produse surpriză de la parteneri, pe care sa le folosească pentru următorul challenge. La primirea produselor, aceștia trebuie să realizeze un video de unboxing în care să prezinte toate produsele primite, conform regulamentului official al competiției.

 • 20 Iunie - 26 Iunie
  Mai mult Votarea publica a participantilor

  In etapa finală, TOP 5 vor primi o nouă provocare pentru care vor fi jurizați pe baza criteriilor menționate anterior si in regulamentul oficial al competiției. Creațiile finale vor fi supuse unui vot public în cadrul site-ului oficial. Rezultatele voturilor vor fi utilizate ca și criteriu de departajare în cazul unui punctaj egal între concurenți primit din partea juriului.

 • 27 Iunie
  Mai mult Anunțarea câștigătorului ARTIST OF THE YEAR 2018

  Finalistul va primi o excursie plătită în Los Angeles, 1500 EUR bani de buzunar, și produse NYX Professional Makeup pentru un an de zile.

 • 24 August
  Mai mult Participarea finalistul la desfășurarea celei de-a 7-a ediție U.S. FACE Awards la Los Angeles.

  Câștigătorul final va fi anunțat live în cadrul unui eveniment în București la care vor participa toți finaliștii TOP 5 Face Awards România. Transportul și cazarea pentru participarea la eveniment vor fi asigurate de către organizator.

  Câștigătorul Artist Of The Year 2018 va primi 1500 EUR cash, produse NYX Professional Makeup timp de un an de zile și o excursie în Los Angeles, cu toate cheltuielile asigurate, pentru a asista la Finala celei de-a 7 -a ediții U.S. FACE Awards. Acolo va participa la activități împreună cu câștigătorii din celelalte tări în care concursul are loc și va cunoaște beauty gurus internaționali.